Salg af andelsboligen

Indtil for få år siden var andelsboliger typisk meget billigere end ejerboliger. Dette er ikke længere en selvfølge, og dermed er det også blevet sværere at sælge andelsboliger.

Konsekvensen af de store prisstigninger er, at mange af de potentielle købere, der var på venteliste til boligerne, ikke længere er interesseret. Andelsboligkøberne ser nemlig nu ofte på, hvad de kan få for den samme månedlige ydelse (ydelse på lån + boligafgift), hvis de i stedet køber en ejerbolig. Andelshavere skal derfor i stadig stigende grad ud på det almindelige boligmarked for at sælge deres andelsboliger.

Som følge af dette skal andelshavere nu til at regne med salgsudgifter, da der ofte vil være behov for en professionel boligadvokats eller ejendomsmæglers hjælp til salget.

De højere priser på andelsboligerne betyder også, at køberne stiller større krav til, at alt er i orden, derfor er det i dag blevet helt almindeligt, at såvel sælger som køber af en andelsbolig benytter sig af professionel hjælp. Fuldkommen på samme vis, som man hidtil har handlet ejerboliger.

 

Lad os hjælpe dig med at sælge din andelsbolig

Kontakt os for et gratis og uforpligtende formøde og få et tilbud på hvad det vil koste, hvis vi i skal hjælpe dig med salget af din andelsbolig. Da vi administrerer en hel del  andelsboligforeninger, har vi et stort kendskab til de specielle forhold, som gør sig gældende, når man skal sælge eller købe andelsbolig. Vi tilbyder selv- og medsalgs-løsninger efter nærmere aftale og til en konkurrencedygtig pris. Og vi kan naturligvis sørge for, at din andelsbolig bliver vist på fx.  boligsiden.dk og boliga.dk samt andre sider, hvor alle boligemner fra ejendomsmæglere og ejendomsformidlere vises.