Rådgivning til andelsboligkøbere

(Se også vores særlige hjemmeside på www.danskeboligadvokater.dk her)

Se vores prisliste her

Tidligere var det stort set som at vinde i lotteriet, hvis man fik mulighed for at købe en andelsbolig. Derfor var der ofte ikke de store overvejelser om hvorvidt man skulle købe, hvis man fik chancen. Prisudviklingen betyder, at dette har ændret sig – og derfor kontakter stadig flere en BOLIGadvokat, inden de køber en andelsbolig.

Prisudviklingen betyder også, at det nu er så stor en investering at købe andelsbolig, at man bør forholde sig mere seriøst til de problemstillinger, der kan være knyttet til det konkrete køb – på nøjagtig samme vis, som man hidtil har gjort med ejerboliger.

Som andelsboligkøber skal man som ved ejerboligkøb huske, at sælger og sælgers eventuelle repræsentant naturligvis varetager sælgers interesser og skal sikre ham det bedst mulige salg. Derfor står man sig som køber bedst ved at alliere sig med en professionel BOLIGadvokat, som kan gå ind i sagen og vurdere og rådgive om, hvorvidt handelen ser fornuftig ud.

Advokatrådgivning om andelsboligkøb vil ofte være lidt billigere end ved ejerboligkøb.  Advokatrådgivningen er naturligvis ansvarsforsikret.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende formøde og hør mere om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Du kan læse mere om, hvad det vil sige at købe andelsbolig i "Tjekliste til andelsboligkøbere"

Download gratis tjekliste til andelsboligkøbere